Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Binnendeuren op maat

De experts van 2Do kunnen u perfect van dienst zijn bij het maken van binnendeuren op maat. Als keuken- en interieurbouwer en meubelfabrikant werken wij het liefst met hout. Onze missie is namelijk om hout een prominente plek in de leefwereld van de mens te geven. Architecten, interieurarchitecten en particulieren assisteren wij graag met de realisatie van mooie projecten. Wij vinden persoonlijk klantcontact belangrijk en daardoor bent u bij ons verzekerd van een goede service. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor het maken van uw binnendeuren op maat.

Binnendeuren op maat van 2Do voldoen aan al uw wensen

Bij 2Do kunt u binnendeuren op maat in diverse soorten en maten aanschaffen. Of u nu een blokdeur, Invisidoor, schuifdeur, schildersdeur of pivoterende deur wilt bestellen, wij weten precies hoe we u moeten helpen. De deuren worden precies zo gemaakt dat ze aan al uw wensen voldoen. U hoeft alleen uw voorkeur voor materiaal, scharnieren en deurbeslag aan ons te vertellen. Daarbij kunnen we u natuurlijk ook assisteren. Vervolgens gaan de professionals van 2Do aan de slag en kunt u in korte tijd beschikken over een nieuwe binnendeur op maat.

Orde en stiptheid gegarandeerd

Als vanzelfsprekend wilt u niet onverwacht lang moeten wachten op uw bestelling. Bij 2Do hoeft dat niet, want wij garanderen orde en stiptheid. Via het telefoonnummer 015 / 76 05 18 kunt u al uw vragen over binnendeuren op maat stellen of een afspraak maken voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom.