Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Dressing op maat Antwerpen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een dressing op maat maakt en levert in de omgeving van Antwerpen? Dan bent u bij 2Do aan het juiste adres. Met onze kennis over materialen kunnen wij de dressing van uw dromen realiseren. Wilt u een open dressing of liever een gesloten dressing? Schuifdeuren of een schuin dak? Bij 2Do is het allemaal mogelijk. Maak uw wensen kenbaar aan de medewerkers van 2Do. Wij geven er graag gehoor aan en helpen u aan een dressing op maat, die wij ook leveren aan klanten in Antwerpen en omgeving.

Dressing op maat: ook geleverd in Antwerpen

2Do heeft een passie voor interieurinrichting en helpt klanten graag met het inrichten van hun woning of tuin. Of het nu gaat om de badkamer, keuken, living of slaapkamer: voor iedere kamer hebben wij geschikte meubelen. Wij geven de voorkeur het produceren van houten meubelen. Wilt u bijvoorbeeld uw kledij ordenen in een dressing? Wij kunnen een dressing op maat maken en leveren in Antwerpen. Laat ons weten hoe u uw dressing graag wilt zien en wij maken deze voor u.

Persoonlijke service en kwaliteit centraal

Bij 2Do staat het leveren van een persoonlijke service en kwaliteit centraal. Onze producten komen uit ons eigen atelier en daardoor kunnen we hoogwaardige kwaliteit garanderen. Ook een dressing op maat maken wij met veel zorg en leveren wij voor u in Antwerpen! Heeft u vragen over het maatwerk dat wij leveren? Aarzel niet te bellen naar 015 / 76 05 18.