Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Garderobekast op maat

Wanneer u kiest voor een garderobekast die op maakt gemaakt is, weet u zeker dat u de opbergruime krijgt die u nodig heeft. Nooit meer verfrommelde shirts, overhemden die kwijt zijn of een uitpuilende la met sokken. Interieurbouwer 2Do in Bonheiden zorgt ervoor dat u de garderobekast op maat krijgt, zodat u nooit meer hoeft te zoeken.

Uw kleding snel gevonden dankzij een garderobekast op maat

Hoe fijn is het dat u direct uw kleding kunt vinden in de kast? De overhemden netjes aan een hanger, de schoenen keurig uitgestald en de jurken op kleur gesorteerd. Dankzij een garderobekast op maat krijgt u het overzicht terug. Wij maken precies het meubelstuk in het formaat en van het materiaal dat u wenst. Doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben en goed luisteren naar wat uw wensen zijn, maken wij in onze eigen werkplaats de garderobekast op maat die bij uw kamer past.

Opgeruimd staat netjes

Eenvoudig en doeltreffend zorgen wij ervoor dat uw kleding netjes weggewerkt wordt achter prachtige kastdeuren. Hoeveel lades, deuren en vakken mag uw garderobekast hebben? Neem contact met ons op via 015 – 76 05 18, plan een afspraak in en kom langs in onze fabrieksshowroom. Kies voor kwalitatief vakmanschap in combinatie met orde, stiptheid en materiaalkennis. Ga voor magie in de slaapkamer en krijg een prachtige garderobekast op maat!