Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Inbouwkast laten maken

Interieur- en keukenbouwer 2Do is de ideale partner om uw inbouwkast te laten maken. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van interieurinrichting. Daarnaast is 2Do ook gespecialiseerd in onder meer keukens, badkamers en maatmeubilair. Hout speelt een belangrijke rol binnen ons bedrijf. Wij hebben een passie voor hout en streven ernaar om hout een prominente plek te geven in de leefwereld van de mens. Een inbouwkast kunt u bij 2Do dus laten maken in de houtsoort van uw wens.

Inbouwkast volledig naar uw wens laten maken door 2Do

Voor het laten maken van uw inbouwkast hoeft u bij 2Do alleen aan te geven wat uw budget, wensen en verlangens zijn. Dat doet u tijdens een vrijblijvende afspraak met één van onze interieurexperts. Wij maken vervolgens een voorontwerp in 3D van de inbouwkast die u wilt laten maken. U kunt hier natuurlijk nog wijzigingen in aanbrengen. Daarna hebben we het samen over de definitieve materiaalkeuze. Ten slotte maakt 2Do uw favoriete inbouwkast. In korte tijd kunt u dan beschikken over een praktische en fantastisch uitziende inbouwkast voor bijvoorbeeld uw slaapkamer of living.

Persoonlijk contact voor een goede service

Tijdens het laten maken van de inbouwkast houdt 2Do het volledige project persoonlijk contact met de klant. Op die manier weten we zeker dat we een goede service kunnen garanderen. Voor meer informatie over de diensten van 2Do kunt u bellen naar 015 / 76 05 18. Onze medewerkers helpen u graag!