Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Inbouwkasten laten maken

Wilt u inbouwkasten laten maken door een ervaren atelier dat meubelen met veel zorg produceert? Contacteer dan 2Do voor de kast van uw dromen! Wij maken houten meubelen in ons eigen atelier en kunnen daardoor producten van hoge kwaliteit en met een goede afwerking bieden. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende houtsoorten en afwerkingen. Wij produceren graag maatwerk, waardoor u bij ons zelfs inbouwkasten kan laten maken.

Inbouwkasten laten maken van kwalitatief goed hout

2Do staat gekend als een keukenbouwer en meubelfabrikant die hout graag een plaats geeft in ieders leefomgeving. Wij onderhouden persoonlijk contact met onze klanten en leveren hen service en kwaliteit. Wanneer u inbouwkasten wilt laten maken voor bijvoorbeeld uw slaapkamer, kunt u rekenen op een uitgebreid materiaalaanbod en onze creativiteit. Wij willen iedere klant, zowel particulieren als interieurarchitecten, met onze technische kennis ondersteunen in het realiseren van hun projecten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wanneer u beslist interieurkasten door 2Do te laten maken, kunt u steeds vrijblijvend een afspraak maken met één van onze interieurexperts. Wij maken een ontwerp en prijsofferte, waarna u al dan niet goedkeuring geeft om het ontwerp te laten uitvoeren. Wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken met een interieurexpert? Bel ons dan op 015 / 76 05 18.