Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Inbouwkasten op maat

Inbouwkasten op maat laat u natuurlijk maken door de experts van 2Do. Als interieur- en keukenbouwer hebben wij ruime ervaring met allerlei projecten op het gebied van interieurinrichting. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk in onder meer badkamers, keukens en meubilair. Wij willen hout een prominente plek geven in de leefwereld van de mens. Daarom speelt hout een belangrijke rol bij de realisatie van onze projecten.

Inbouwkasten op maat: 2Do adviseert over alle mogelijkheden

2Do helpt u graag met het maken van inbouwkasten op maat. Geef uw budget, wensen en verlangens door aan een van onze interieurexperts tijdens een vrijblijvende afspraak. Vervolgens kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor inbouwkasten op maat. De combinatie van uw wensen en de ervaring van 2Do, zorgt elke keer weer voor unieke en kwalitatief hoogwaardige inbouwkasten voor iedere badkamer, keuken of living.

Materiaal dat aansluit bij uw wensen

Het kiezen van de juiste afmetingen en materiaalsoorten is niet altijd eenvoudig. Onze medewerkers kunnen u alle mogelijkheden laten zien, zodat u zeker weet dat u de beste keuze maakt. Voor meer informatie over inbouwkasten op maat van 2Do, neemt u contact op via 015 – 76 05 18. Ook kunt u een afspraak maken om langs te komen in onze fabrieksshowroom.