Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Interieur Mechelen

Voor een persoonlijk interieur kunt u steeds terecht bij 2Do, gelegen nabij Mechelen. Hier werken interieurexperts met een gedegen kennis van interieurinrichting, voor zowel kantoorruimtes, winkels als huizen. Onze missie is het terugbrengen van hout in de leefwereld van de mens en maken daarom in ons eigen atelier nabij Mechelen meubels van kwalitatief goed hout, die passen in ieder interieur. Wij streven ernaar om onze klanten, zowel particulieren en interieurarchitecten, bij te staan met onze technische kennis hun dromen te verwezenlijken.

Interieur, meubelen en inrichting in Mechelen

Al decennialang maken wij heel wat klanten gelukkig met nieuwe meubelen en een nieuw interieur. Wij helpen hen hun kantoor, winkel of een kamer in hun huis functioneel en persoonlijk in te richten. Heeft u een wens ten aanzien van een bepaald meubelstuk bijvoorbeeld? Maak deze steeds kenbaar! Onze interieurspecialisten kijken steeds hoe zij dit in een ontwerp kunnen verwerken. Of het nu gaat om stoelen, een bed, een salontafel of een keukenblad: onze interieurexperts weten met ieder verzoek raad. Doordat wij de meubels voor in uw interieur produceren in ons eigen atelier nabij Mechelen, bent u zeker van een kwalitatief resultaat.

Persoonlijk contact

Wij onderhouden gedurende het productieproces van uw meubels steeds persoonlijk contact met u. Wij staan tevens gekend om het leveren van een klantgerichte service. Het mag duidelijk zijn: de verandering van uw interieur is bij 2Do, nabij Mechelen, in goede handen. Heeft u een vraag over de werkwijze van 2Do? Aarzel dan niet eens te bellen met één van onze medewerkers, die u bereikt via het telefoonnummer 015 / 76 05 18.