Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Kasten op maat Antwerpen

De mooiste kasten op maat gemaakt, schaft u aan bij interieurbouwer 2Do in de buurt van Antwerpen en Mechelen. Bezoek de fabrieksshowroom in Bonheiden en vertel ons wat voor meubelstuk wij voor u mogen maken. Bij de specialist is een kast zoveel meer dan alleen een berging.

Prachtige kasten op maat gemaakt vindt u nabij Antwerpen en Mechelen

Hoog en smal of liever laag en breed. Wat uw wensen voor uw kast ook zijn, dankzij jarenlange ervaring en productkennis bieden wij de mooiste kasten op maat gemaakt van de omgeving Antwerpen, Mechelen en ver daarbuiten. Bij ons staat de klant centraal. Door ons luisterend oor, orde en stiptheid, krijgt u precies de kast van het materiaal en in het formaat dat u wilt.

Voor welke ruimte mogen wij uw kast maken?

Kasten zijn multifunctionele meubelstukken. Hoewel het opbergen van spullen de hoofdfunctie is van onze kasten die op maat zijn gemaakt, moeten de meubelstukken ook stijlvol en stevig zijn. Iedere ruimte in uw huis, vraagt weer om een andere type kast met verschillende eisen. Zo moet een dressing in de slaapkamer op een andere manier gemaakt worden, dan een kast in de keuken of in de living. Voor welke ruimte mogen wij uw kast maken?

Nooit meer iets kwijt dankzij onze kasten

Er is niets vervelender dan uitpuilende kasten, voorwerpen die kwijt zijn of verfrommelde kleding. In alle gevallen is de kast gewoonweg te klein voor het aantal spullen. Laat daarom eenvoudig een kast op maat maken en u vindt alles binnen een mum van tijd. Met een prachtige afwerking in iedere ruimte van het huis, is ruimtegebrek en zoeken naar gekreukelde kleding verleden tijd.

Materiaalkennis gecombineerd met kwaliteit

Plan een afspraak in onze fabrieksshowroom en vertel ons wat uw wensen zijn voor de kasten die wij voor uw huis in de buurt van Mechelen of Antwerpen mogen maken. Bel 015 – 76 05 18 en vertel ons hoe wij u van dienst kunnen zijn.