Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Keuken en interieurbouw

Als u kiest voor een keuken en interieurbouw, weet u zeker dat u iets unieks in huis haalt. U wilt natuurlijk geen standaard huis creëren met de meubelen, stijlen en vormen die in vrijwel ieder huis al te vinden zijn. Interieurbouwer 2Do in Bonheiden helpt u met opvallen. De specialisten zorgen ervoor dat u de keuken met interieurbouw krijgt, hoe u dat wenst te hebben. Zo krijgt u een unieke ruimte die écht niemand heeft.

Met de juiste keuken en interieurbouw zorgt u voor een schitterend huis

Al meer dan 20 jaar zorgen wij ervoor dat de keukens naar ieders wens op maat worden gemaakt. Wij gaan met u rond de tafel zitten om uw ideeën te bespreken en schaven de plannen bij indien nodig. Vervolgens gaan onze vakmensen voor u aan de slag, zodat u precies de keuken en interieurbouw krijgt waar u al tijden van droomt. Daarbij houden wij rekening met uw verlangens, budget en mogelijkheden.

Een droomkeuken om fier op te zijn

Het voordeel van een droomkeuken met interieurbouw, is dat u precies de ruimte krijgt waar u naar op zoek bent. Op die manier creëert u een kamer in huis waar u zich altijd comfortabel voelt. Het enige wat u hoeft te doen, is uw stijl en houtsoort te bepalen, zodat u vervolgens kunt bellen naar 015 – 76 05 18. Maak een afspraak, bezoek onze showroom en laat ons vertellen wat voor u de mogelijkheden zijn. Stop met dromen en begin met doen. Ga voor een droomkeuken met interieurbouw waar u altijd al naar op zoek was!