Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Keuken op maat Mechelen

Wilt u weten waar u een keuken op maat met veel zorg kunt laten maken in de omgeving van Mechelen? Wij hebben voor u het antwoord: 2Do. 2Do staat gekend om het maken van houten meubelen van een hoge kwaliteit. Wij kunnen deze kwaliteit garanderen, omdat de productie van onze producten plaatsvindt in ons eigen atelier. Wij kunnen iedere keuken volledig aanpassen aan de wens van de klant, waarbij wij ook rekening houden met het budget. Voor een keuken op maat bent u bij het atelier van 2Do, gelegen nabij Mechelen, aan het juiste adres.

Keuken op maat gemaakt in ons atelier nabij Mechelen

2Do heeft al verschillende droomprojecten weten te realiseren. Of het nu gaat om het maken van meubelen of het ontwerpen van een nieuwe keuken: wij helpen iedere klant aan de gewenste producten. Ondertussen onderhouden wij persoonlijk contact met de klant, zodat hij of zij altijd op de hoogte blijft van het productieproces. Wat betreft onze keukens op maat kunnen wij werkbladen, fronten en binnenwerken in diverse soorten hout maken en leveren in Mechelen en omgeving. U kiest welk soort hout u het meest geschikt vindt en welke afwerking u graag zou willen zien.

Schakel een expert in

Het ontwerpen van een nieuwe keuken, dat laat u het best aan een expert over. De interieurexperts van 2Do kunnen iedere wens omzetten in een passend ontwerp voor een keuken op maat, vooraleer deze geproduceerd wordt in onze atelier nabij Mechelen. Een afspraak maken kan door te bellen naar 015 / 76 05 18.