Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Keukenkasten op maat

Keukenkasten op maat van een uitstekende kwaliteit laat u maken door de professionals van 2Do. Met onze technische kennis en jarenlange ervaring staan wij particulieren, architecten en interieurarchitecten graag bij om hun droomproject te verwezenlijken. Een keuken is natuurlijk niet af zonder de keukenkasten die volledig aan uw wensen voldoen. Wij maken de keukenkasten op maat, zodat de kasten vrijwel altijd uniek zijn. Als u meer wilt weten over alle mogelijkheden neem dan contact op met 2Do!

Keukenkasten op maat bij 2Do: diverse houtsoorten en afwerkingen

Wij zijn een keuken- en interieurbouwer met een passie voor hout. De missie van 2Do is om hout een plaats te geven in de leefwereld van de mens. Voor het maken van keukenkasten op maat kunt u bij ons kiezen uit diverse houtsoorten en afwerkingen. Wij helpen u bij de keuze voor het juiste materiaal, want dat is niet altijd gemakkelijk. Onze experts laten u graag alle mogelijkheden ontdekken. U zult ervan versteld staan wat er allemaal mogelijk is binnen uw budget. Naast keukenkasten op maat kunt u bij 2Do ook terecht voor onder meer een volledige keuken op maat, werkbladen en keukentoestellen.

Verzekerd van orde en stiptheid

Bij 2Do bent u verzekerd van orde en stiptheid. U hoeft dus nooit onverwacht lang te wachten op een bestelling. Wilt u keukenkasten op maat bestellen of heeft u nog een vraag? Neem dan direct contact op met onze medewerkers via 015 / 76 05 18.