Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Keukens Mechelen

Al decennialang maakt en levert 2Do keukens voor klanten uit Mechelen en omgeving. Wij maken keukens op maat en kunnen iedere keuken aanpassen aan de wensen en verlangens van onze klant. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw budget. Met onze ervaring in het produceren van houten meubelen in ons eigen atelier, kunnen wij steeds producten van hoge kwaliteit leveren. Voor keukens die met veel zorg gemaakt worden kunt u te allen tijde bij 2Do nabij Mechelen terecht.

Keukens van hoge kwaliteit geleverd in Mechelen

2Do staat gekend voor het leveren van meubelen en keukens in hout. Wij dragen zorg voor de productie van uw meubelen. Wij leveren onze klanten, zowel particulieren als interieurarchitecten, een goede service en producten van hoge kwaliteit. Wij onderhouden persoonlijk contact en weten iedere klant, uit Mechelen en omgeving, gelukkig te maken van keukens op maat. 2Do heeft een ruim aanbod aan verschillende houtsoorten. U kiest in welk houtsoort u uw werkblad, keukentoestellen, fronten en binnenwerk van de keuken wilt hebben.

Maak een afspraak met een interieurexpert

Wilt u weten wat voor soort keukens 2Do maakt en levert in zijn atelier nabij Mechelen? Of wilt u zelf een keuken door 2Do laten maken en wilt u weten welke opties zoal mogelijk zijn? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze interieurexperts. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer 015 / 76 05 18.