Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Keukens op maat Antwerpen

Voor keukens die op maat gemaakt moeten worden in de omgeving van Antwerpen, moet u bij 2Do zijn. Wij zijn een keuken- en interieurbouwer die ernaar streeft om particulieren, architecten en interieurarchitecten zo goed mogelijk bij te staan bij het verwezenlijken van het project van hun dromen. Door onze jarenlange ervaring en technische kennis hebben wij voor iedere klant de ideale oplossing in huis. Zoekt u dus keukens die op maat gemaakt moeten worden in de buurt van Antwerpen? Neem dan zeker contact op met 2DO.

Keukens op maakt gemaakt door 2Do in de regio Antwerpen

Bij ons staan persoonlijk klantcontact en kwaliteit centraal, zodat u zonder twijfel tevreden zult zijn. Al decennialang worden keukens door ons op maat gemaakt in ons eigen atelier in Putte, nabij Antwerpen. Klanten geven bij de interieurexperts van 2Do hun wensen, verlangens en budget door. Wij bekijken vervolgens wat er allemaal mogelijk is en samen maken we een ontwerp voor uw ideale keuken op maat. Uw wensen en onze creativiteit zorgen telkens weer voor unieke projecten van hoogwaardige kwaliteit.

Passie voor hout

Omdat wij een passie hebben voor hout, kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment houtsoorten. Die keuze is misschien niet makkelijk voor u. Daarom helpt 2Do u graag met het ontdekken van alle mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u het mooiste werkblad en de beste keukentoestellen in huis haalt. Heeft u interesse in de diensten van 2Do? Of heeft u nog vragen over het op maat laten maken van keukens in Antwerpen en omgeving? Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 015 – 76 05 18.