Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Maatkasten Antwerpen

Interieurbouwer 2Do in Bonheiden zorgt ervoor dat u de maatkasten in uw huis in de buurt van Antwerpen of Mechelen krijgt waar u naar op zoek bent. Met een prefecte afwerking en een overzichtelijke berging, heeft u al uw voorwerpen binnen een mum van tijd weer teruggevonden. Met de maatkasten van de specialist uit de regio van Antwerpen en Mechelen, haalt u het overzicht weer in huis.

Maatkasten uit de regio Antwerpen en Mechelen die aansluiten op uw wensen

In iedere ruimte is een kast handig. Uw voorwerpen liggen uit het zicht, maar toch binnen handbereik. Voor wat voor ruimte zoekt u maatkasten voor uw huis in de regio van Antwerpen en Mechelen? Wilt u uw handdoeken kwijt in een badkamerkast, zoekt u een meubelstuk voor uw eigen bureel of wilt u uw kleding netjes uit het zicht hangen met een dressing op maat? Wij hebben precies de maatkasten die bij uw wensen passen.

Het materiaal dat u wenst

Iedere ruimte in huis heeft een eigen sfeer. Tegels in een badkamer geven een hele andere ambiance dan artistiek behang. Samen met u zorgen wij ervoor dat het formaat of het materiaal van de maatkast past bij uw ruimte in uw woning in de buurt van Antwerpen of Mechelen. Wij benutten de ruimte van uw meubelstukken zo optimaal mogelijk, zodat u extra stockeerruimte krijgt, zonder dat u oppervlakte verliest. Laat een kast bouwen onder een schuine wand of zet uw meubelstuk in het zicht. Het is helemaal aan u.

De service die u nodig heeft

Bij interieurbouwer 2Do zorgen wij ervoor dat u niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Wij luisteren met de grootste aandacht naar u, zodat u het meubelstuk krijgt waar u iets aan heeft. Kom voor de mooiste maatkasten langs in onze showroom nabij Antwerpen en Mechelen en bekijk wat het beste bij u past. Ziet u het zitten om langs te komen? Wilt u dat dan laten weten via 015 – 76 05 18? Tot binnenkort!