Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Maatkasten slaapkamer

Met de perfecte maatkasten in uw slaapkamer stockeert u met het grootste gemak al uw kleding. Interieurbouwer 2Do in Bonheiden zorgt ervoor dat u de meubelstukken krijgt die aansluiten bij uw wensen. Zo krijgt u altijd het formaat, materiaal en de stijl die past bij uw slaapkamer. Krijg het overzicht terug en kies voor de mooiste maatkasten in uw slaapkamer.

Vind alles eenvoudig terug met maatkasten voor in de slaapkamer

Kent u het probleem? U bent op zoek naar die zwart broek of dat leuke shirt, maar waar heeft u die neergelegd? Met onze maatkasten voor uw slaapkamer krijgt u het overzicht terug. Vind direct uw shirt, kleedje of broek en zorg ervoor dat uw kleding nooit meer in de kreukels raakt. Heeft u een schuine wand of een bepaalde hoogte waar wij rekening mee moeten houden? Geen probleem! Wij maken precies de maatkasten die u zoekt voor uw slaapkamer.

Geniet van een ruimtelijk overzicht

Een opgeruimde slaapkamer geeft u rust. Neem afscheid van uw kledingrek en krijg meer ruimte dan die krappe kast die u nu heeft. Kies voor ruime maatkasten voor uw kleding in de slaapkamer en creëer weer een oase van rust. Wilt u weten hoe u dat kunt bereiken? Kom langs in onze fabrieksshowroom zodat wij kunnen vertellen wat de mogelijkheden voor u zijn. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel 015 – 76 05 18 zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.