Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels van uitstekende kwaliteit laat u maken bij 2Do. Als interieur- en keukenbouwer hebben wij een grote passie voor hout. Het is onze missie om hout een prominente plaats te geven in de leefomgeving van de mens. Voor de vervaardiging van meubilair kunt u bij ons kiezen uit een groot assortiment houtsoorten. Met onze technische kennis helpen wij graag architecten en particulieren bij het verwezenlijken van hun droomproject. Heeft u maatwerk meubels nodig en stelt u hoge eisen aan kwaliteit? Dan ben u bij 2Do helemaal op de juiste plek.

Maatwerk meubels van 2Do: creatieve kwaliteit

2Do is al jarenlang lang actief in de meubelbranche. Onze experts hebben alle kennis in huis om voor iedere klant de ideale maatwerk meubels te fabriceren. Al ons maatwerk voor uw interieur wordt in ons eigen atelier vervaardigd en afgewerkt. Bij 2Do kunt u onder andere terecht voor op maat gemaakte dressings, tv-meubels, bedden en binnendeuren. Geef uw wensen door aan één van onze interieurexperts en wij bekijken de mogelijkheden voor uw budget. Door onze creativiteit komen wij altijd tot unieke oplossingen. U zult zich verbazen over wat er allemaal mogelijk is!

Speciale aanvragen en bijzondere creaties

Ook met speciale aanvragen en bijzondere creaties op het gebied van maatwerk meubels kan 2Do u van dienst zijn. Vraag naar meer informatie bij onze medewerkers via het telefoonnummer 015 / 76 05 18. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom.