Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Meubels op maat Antwerpen

Kwalitatief hoogwaardige meubels op maat laat u maken door 2Do in de omgeving van Antwerpen. Wij zijn een interieur- en keukenbouwer met een passie voor hout. De verschillende houtsoorten die wij aanbieden zien wij het liefst een vooraanstaande rol spelen in de leefomgeving van de mens. Naast het fabriceren van meubels op maat kunt u in de buurt van Antwerpen ook bij ons terecht voor volledige keuken- en badkamerprojecten. Bent u een particulier of een interieurarchitect met een droomproject in uw hoofd, maar weet u niet precies hoe u dat moet verwezenlijken? Neem dan contact op met 2Do en vraag naar de mogelijkheden! 
Meubels op maat nabij Antwerpen: uitstekende service bij 2Do
De experts van 2Do nabij Antwerpen helpen u graag met het op maat laten maken van meubels. Omdat wij een uitstekende service hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij het volledige bouwtraject persoonlijk contact met onze klanten. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn bij het realiseren van unieke creaties voor deze meubels: 
• Deuren in verscheidene soorten en maten;
• Gesloten en open dressings;
• Meubels voor in de slaapkamer, zoals een bed of een nachttafel;
• Meubilair voor living en ontspanning: tv-meubels, barretjes en meer. 
Alle meubels die 2Do op maat maakt in ons atelier in de omgeving van Antwerpen zijn uniek en uitstekend van kwaliteit. Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u bellen met 015 / 76 05 18.