Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Meubels op maat Mechelen

Wilt u graag meubels met een persoonlijk karakter in uw huis plaatsen en daarom meubels op maat laten maken in de omgeving van Mechelen? Contacteer dan zeker eens 2Do. Wij zijn een meubelfabrikant die als missie heeft meer hout in ieders huis te brengen. Wij maken meubels op maat in ons eigen atelier nabij Mechelen en kunnen daarom houten meubels van hoge kwaliteit garanderen. Tijdens het proces dragen wij persoonlijk contact en een klantgerichte service hoog in het vaandel, het gaat immers om uw meubels.

Meubels op maat voor ieder vertrek geleverd in Mechelen

2Do maakt houten meubels voor iedere woonomgeving. Heeft u een nieuw bed nodig, een nachtkastje, een tv-meubel, een dressing of zelfs een hele keuken? Bij 2Do is alles mogelijk. De keuze voor een bepaald soort hout is aan u, evenals hoe u de afwerking graag wil hebben. Maak uw wensen en verzoeken kenbaar bij onze interieurexperts, zodat zij deze kunnen verwerken in een passend ontwerp. Zij houden steeds rekening met uw budget, zodat u zich geen zorgen over de kosten hoeft te maken. Vervolgens gaan wij aan de slag in ons atelier nabij Mechelen en bezorgen wij u zo snel als mogelijk is uw meubels op maat.

Kom gerust langs

Wilt u binnenkort ook kunnen genieten van meubels op maat in uw woonst te Mechelen? Maak dan gerust eens een afspraak met één van onze interieurexperts. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer 015 / 76 05 18. Wij helpen u graag aan persoonlijke meubels.