Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Op maat gemaakte kasten

Het voordeel van op maat gemaakte kasten? Het past altijd bij uw ruimte en interieur. Doordat u zelf de afmetingen, het materiaal en de vorm kan bepalen, weet u zeker dat de op maat gemaakte kasten altijd naadloos bij uw woning aansluiten. Interieurbouwer 2Do in Bonheiden gaat graag met u rond de tafel zitten, zodat wij uw wensen uit kunnen werken.

Professioneel stockeren met op maat gemaakte kasten

Het maakt niet uit in welke ruimte u bepaalde voorwerpen wilt stockeren, als de voorwerpen maar op een mooie manier opgeslagen worden. Met een gesloten kast bergt u eenvoudig de handdoeken in uw badkamerkast op, is uw kleding overzichtelijk opgeborgen in een dressing op maat en vervaardigden wij de mooiste op maat gemaakte kasten voor in de living. Of het nu een open of gesloten kast is, dankzij interieurbouwer 2DO krijgt u gegarandeerd het overzicht terug.

Wat voor op maat gemaakte kasten mogen wij voor u maken?

Iedere ruimte vraagt weer om een andere kast. Wat voor iets zoekt u? Maak een afspraak via 015 – 76 05 18 en bezoek onze fabrieksshowroom. Zorg ervoor dat u nooit meer iets kwijt bent en laat ons een kast creëren voor iedere ruimte en alle afmetingen. Wat zou u graag willen stockeren?