Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Winkelinrichting Antwerpen

Veel klanten hebben 2Do al ingeschakeld voor het ontwerpen en realiseren van een nieuwe keuken of houten meubelen, maar wist u dat u bij ons ook steeds terecht kan voor winkelinrichting in Antwerpen en omgeving? Voor een nieuwe, mooie inrichting van uw winkel kunt rekenen op de diensten van 2Do. Wij voorzien de winkelinrichting van winkels in Antwerpen en omgeving, welke bij ons in veilige handen is. Met veel zorg produceren wij meubelen van hout in ons eigen atelier, waardoor wij altijd producten van hoge kwaliteit kunnen bieden.

Persoonlijke winkelinrichting in Antwerpen

Al decennialang brengt 2Do hout in het dagelijks leven van de mens. Wij maken meubelen van diverse houtsoorten, met de afwerking zoals de klant die wenst. Met iedere klant onderhouden wij persoonlijk contact en kunnen daardoor gepast maatwerk leveren. Ook als het gaat om winkelinrichting in Antwerpen en omgeving zijn wij u graag van dienst. De interieurexperts van 2Do weten als geen ander dat een winkel een persoonlijk karakter moet uitstralen. Samen met deze experts kunt u tot een passend ontwerp voor uw winkelinrichting komen.

Vraag advies aan een interieurexpert

Wilt u uw winkelinrichting veranderen of er een persoonlijke uitstraling aan geven, dan is het raadzaam om advies te vragen aan een interieurexpert. Zij bekijken uw wensen en verwerken deze in een ontwerp. U kunt bij ons steeds vrijblijvend een afspraak maken door te bellen naar 015 / 76 05 18.