Keukens op maat

Interieur

Meubels op maat

Nieuws

Z

Persoonlijk contact

Z

Gespecialiseerd in hout

Z

Orde & Stiptheid

Maak NU een afspraak

Twijfel niet om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze experts!

Maatschappelijke zetel
Onze-Lieve-Vrouwestraat 143
2800 Mechelen

info@keukeneninterieur.be
015 – 76 05 18

Bezoek op afspraak

Winkelinrichting Mechelen

Wilt u de winkelinrichting van uw winkel in Mechelen of omgeving veranderen en van een persoonlijke uitstraling voorzien? Maak dan een afspraak met een interieurexpert van 2Do en bekijk de mogelijkheden. Onze interieurspecialisten weten iedere wens te verwerken in een ontwerp, of het nu gaat om een keuken, een meubelstuk of de inrichting van een winkel. Zij weten met ieder verzoek raad en houden steeds rekening met het budget van de klant. 2Do heeft al diverse klanten uit de omgeving van Mechelen geholpen met een geschikte winkelinrichting.

Winkelinrichting voor uw winkel in Mechelen

De missie van 2Do is het terugbrengen van meer hout in het interieur van ieders omgeving. In ons eigen atelier maken wij meubelen en keukens in diverse soorten hout, met de afwerking zoals de klant die wenst. U leest het goed: wij produceren graag maatwerk, ook als het gaat om de productie van meubelen voor een winkel. Zo maakt u de inrichting van uw winkel te Mechelen en omgeving zeer persoonlijk en onderscheidt u zich van andere winkels. Het mag duidelijk zijn: ook voor winkelinrichting kunt u terecht bij 2Do, die al menig klant uit Mechelen en omgeving van dienst geweest is.

Contacteer een interieurexpert

Wanneer u uw winkelinrichting van uw zaak in Mechelen of Antwerpen wilt laten veranderen, dan raden wij aan om een afspraak te maken met een interieurexpert. Zij kunnen bekijken wat uw wensen zijn en hoe zij deze in een ontwerp kunnen verwerken. Hierbij houden zij uiteraard rekening met uw budget. Een interieurexpert contacteren doet u via het telefoonnummer 015 / 76 05 18.